GO2 arena skal drifte matsalget på Scandia Cup 2016

GO2 arena skal drifte matsalget på Scandia Cup 2016

GO2 arena har fått kontrakt på matsalget til Scandia Cup 2016.

Skandia Cup, i Trondheim, er Norges nest største fotballturnering for barn og ungdom med ca. 9000 deltagere pr. år de siste årene. Skandia Cup er Midt-Norges største breddeidrettsarrangement for den aktuelle aldersgruppen.
Turneringen arrangeres av Sportsklubben Freidig, og har vært gjennomført i uke 26 hvert år siden oppstarten i 1975. Cup-spillet er fordelt på en Mini Cup for 7-10 åringer og en Hoved Cup for de mellom 11-19 år. Hovedarena er Lade Idrettsanlegg.

 

Brynjar Aune fra Freidig og Scandia Cup

Ønsket bedre opplevelse for de besøkenede

Brynjar Aune, leder for Scandia Cup, ønsket mer effektivitet -og en bedre opplevelse for de besøkende. Etter å ha vært i samtale med GO2 arena, ble han overbevist om at matsalget nå ville bli mer strømlinjeformet, og profesjonelt utført. 

I tillegg vil det lette organisasjonen med 800 dugnadstimer. Freidig kan dermed konsentrere seg om kjernearbeidet - arrangering av norges nest største fotballturnering!

 

 

Terje Kvernberg fra GO2 arena og Finn i Samkjøp, forbereder salgsmateriellet til Scandia Cup 2016