Matnyttige møteplasser

Bransjetreff

Bransjetreffene er møteplasser der medlemmene får faglig påfyll, diskuterer og utveksler erfaringer og behov med hverandre. En årlig «happening» for våre medlemmer og leverandører. Det legges vekt på faglig innhold med presentasjon av kampanjer, nyheter og andre produkter. Turer til ulike steder i Norge og Europa, der faglig påfyll kombineres med rekreasjon, hygge, og underholdning.

Kurs

Vi har utviklet flere matnyttige kurs du som medlem kan få utbytte av i hverdagen. Kurs avholdes på forespørsel – enten hos kunde eller i Samkjøpsgruppens lokaler. Alle kurs er gratis for våre medlemmer.

Medlemsmøter

På medlemsmøtene presenteres blant annet informasjon fra kjedekontoret, nyheter fra de ulike leverandører, leverandøravtaler, møte med lokale representanter, produktnyheter og kampanjer. Vi arrangerer medlemsmøter 1-2 ganger i året. Møtene arrangeres over hele landet, for å skape mer lokal tilhørighet.

Messer

Messer er et viktig treffsted for oss i Samkjøpsgruppen! Vi deltar på flere av de største husholdningsmessene i landet – fra nord til sør. Her treffer vi eksisterende og potensielle medlemmer, samt våre samarbeidspartnere i bransjen.