ISI Bar - Høysands lille perle

ISI Bar - Høysands lille perle

Elisabeth kler stedet sitt godt

De tidligere eierne som siden 1975 har drevet stedet, ønsket en kjøper som fortsatte i samme ånd, og de ønsket at Elisabeth skulle ta over stafettpinnen.

I Høysand finner du den pastellfargede is-kiosken ISI bar. Stedet har eksistert i 41 år, og på menyen finner du kuleis, softis (hvit eller rosa), banan­split, is & friske bær, hjemme­lagede belgiske vafler, bæggis, Isi-burger’n, chips og annet ”smått & godt”.

Drevet siden 1975

Stedet drives nå av Elisabeth Navestad Mikalsen som er inne i sin tredje sesong. De tidligere eierne Henning Lange og Augusto Rigo, som siden 1975 har drevet stedet, ønsket en kjøper som fortsatte i samme ånd, og de ønsket at Elisabeth skulle ta over stafettpinnen.

Allsidig bakgrunn

Energiske Elisabeth har en allsidig bakgrunn, som selger på Peterson Emballasje, daglig­leder for Ving Fredrikstad, drift av kantinen på Borg vgs. Og i tillegg er hun utdannet aerobic-­instruktør og spinning­instruktør

Stort oppmøte ved sesongåpningen

Gjennomført

Kiosken er malt i pastellfarger både ute og inne, og både Elisabeth og de ansatte har selvsagt klær som matcher stilen.

Sesongåpningen med stil

Sesongåpningen ble også i år gjort med brask og bram, og med ordføreren til stede.